icon-check icon-warning icon-faq icon-twitter icon-facebook icon-warning instagram alert play icon-search icon-close icon-close2 icon-whatsapp icon-linkedin icon-time icon-tanken icon-aarde icon-kaart icon-grafiek icon-team Google review

Een tankpas voor de MKB’er

Wanneer je als ondernemer werknemers hebt die continue onderweg zijn ontkom je niet aan een tankpas. Toch zijn er veel MKB’ers die de btw over reiskosten niet declareren bij de fiscus. Terwijl dit jaarlijks honderden euro’s kan schelen. Bij het gebruik van een tankpas profiteer je niet alleen van maximale btw-teruggave maar heb je ook controle over de gemaakte kosten.  
 

mkb tankpas

MKB tankpas voor je medewerkers

Met sommige tankpassen kun je ook andere reiskosten afrekenen zoals parkeer-, wasstraat maar ook OV kosten. Bovendien ontvang je alle gemaakte reiskosten van je medewerkers op één gezamenlijke factuur. Dit betekent nooit meer kosten voorschieten of het verwerken van declaraties. Dat scheelt veel tijd! Check welke verschillen er zijn per tankpas.   

Overzicht en controle

Je medewerkers hebben met een tankpas de vrijheid om op kosten van het bedrijf te tanken. Uiteraard wil je als beheerder de controle blijven houden over hoeveel er wordt uitgegeven. Daarom bieden sommige tankpasleveranciers een online portal aan. Hierin kun je per medewerker bepalen welke reiskosten er afgerekend kunnen worden. Zo zet je wasstraat of parkeren gemakkelijk uit of aan. Bekijk hier wat er nog meer mogelijk is met een tankpas. 

Hoe kan ik een tankpas aanvragen?

Een tankpas kun je gewoon via de website van de tankpasleverancier bestellen. Hiervoor heb je meestal wel je KvK nummer en een zakelijke bankrekening nodig. Ben je opzoek naar een tankpas die meer kan? Als partner van movemove.com hebben wij een speciaal aanbod voor onze bezoekers. Bekijk het aanbod en vraag jouw tankpassen vandaag nog aan.